Okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğünden  Ziyaret

Okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Ziyaret

Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Şahabettin OLĞAÇ okulumuzu ziyarette bulundu.

20.10.2022 1238

Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Şahabettin OLĞAÇ , Okul Müdürü Fetih AKGÜL ile okulumuzun halihazırda kullanımda olan Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi Atölyelerini gezdi. Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Şahabettin OLĞAÇ, okulumuzda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra  öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet etti.Burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyen OLĞAÇ "Mesleki ve Teknik Eğitimin niteliğini arttıcı çalışmalarda Milli Eğitim Bakanlığının çalışmaları arasında ilk sırada ve bu ölçüde MESEM vb. platformlarda istihdamı destekleyici unsurlar gün geçtikçe artıyor ve Meslek Liselerimizin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak anlamında eçok kritik bir noktadadır.Bizlere düşen var gücümüzle çalışmaktır." ifadelerini kullandı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Şahabettin OLĞAÇ yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.

20-10-202220-10-202220-10-202220-10-202220-10-202220-10-202220-10-2022

Adres:
KÜFRE MAH. ŞEYH HAYDAR CAD. PARK ELEKTRİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 34 ŞİRVAN / SİİRT