Park Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Park Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz bölgemizin sanayileşmesine katkıda bulunacak bir okul olabilmektir. Projelere alt yapı hazırlayabilecek, dinamik değerleri olan ve varolan ihtiyacları karşılayabileyecek kalifiye eleman kazandırmak, ve bunun yanında ,insani değerleri olan ahklaklı çağa ayak uydurabilen yenilikçi ve akademik başarısı yüksek bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Park Elektrik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Öğrencilerimizi İlçemiz, ilimiz ve Ülkemize katkı sağlayacak sanayi alanında kalifiye teknik eleman ihtiyacını karşılamak, gerektiğinde yüksek öğretime hazırlamak ve yetiştirmenin yanında Sosyal, kültürel ve Ahlaki olarak donatılmış bireyler kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 08.00-17.00
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLER İÇİN KÖYLERDEN SERVİS VARDIR.
Sportif Etkinlikler: FUTSAL,HALK OYUNU,MASA TENİSİ,GÜREŞ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006

WEB - https://sirvanparkaeml.meb.k12.tr

Adres - KÜFRE MAH. ŞEYH HAYDAR CAD. PARK ELEKTRİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 34 ŞİRVAN / SİİRT

Yatakhane Koğuşu :20

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde yer almaktadır. .Siirt İl Merkezine 26 km. uzaklıkta